ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
مواد لازم:
نودل ۱ بسته
آب جوش ۲ پیمانه
فلفل دلمهای رنگی خرد شده ۴/۱ پیمانه
کنسرو ذرت ۸/۱ پیمانه
آناناس خرد شده ۴/۱ پیمانه
پنیر کبابی چهارگوش خرد شده ۶ تکه
پودر تخم گشنیز ۸/۱ قاشق چایخوری
فیله گوساله خلالی خرد شده ۱۵۰ گرم
پودر پنیر پارمسان ۲ قاشق سوپخوری
روغن کنجد
روش تهیه:
۱. نودل و آب جوش را روی حرارت بگذارید تا آب نودل کاملا تبخیر شود؛ سپس فلفل دلمهایهای رنگی، کنسرو ذرت و آناناس خرد شده را همراه روغن کنجد و پودر تخم گشنیز مخلوط کنید.
۲. حال نودلها را آبکش و با سبزیجات مخلوط کرده، پودر پنیر پارمسان را اضافه کنید.
۳. در انتها فیلههای تفت داده شده را اضافه میکنیم و پنیر کبابی سرخ کرده روی آن قرار میدهیم و به آرامی مخلوط کنید.