مواد لازم برای ۴ نفر
۱ بسته اسپاگتی ۵۰۰ گرمی
۱ عدد تخممرغ
۴ ق س پودر سوخاری
۴ /۱ ق چ پودر دانه گشنیز
۲ /۱ ق چ پودر خردل
۱ ق س پودر پیاز
۱ ق چ پودر سیر
۲ /۱ پیمانه شیر
۵۰۰ گرم بوقلمون چرخ کرده
۳ /۱ پیمانه اسفناج ریز خرد شده
۴ عدد گوجهفرنگی بدون پوست
۱ ق س رب گوجهفرنگی
۲ پیمانه آب مرغ
۱ عدد پیاز خرد شده
۲ ق س آویشن خرد شده
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن مایع
طرز تهیه:
۱. فر را با دمای ۱۸۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. در یک کاسه بوقلمون چرخ کرده را با پودر سوخاری، تخممرغ، پودر دانه گشنیز، پودر خردل، پودر پیاز، نمک، فلفل، شیر و اسفناج خرد شده مخلوط کنید تا مواد به شکل خمیر درآید. مقداری از مواد را بردارید و با دست آن را گرد کنید. هر تعداد که میشود کوفتهها را به همین شکل آماده کنید، سپس آنها را داخل سینی فر که کمی آن را چرب کردهاید قرار داده و سینی را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید.
۲. در این میان اسپاگتی را بپزید، آن را آبکش کرده و کنار بگذارید. در یک تابه مقداری روغن بریزید، سپس پیاز خرد شده را داخل آن کمی تفت دهید. بعدازآنکه پیاز نرم و طلایی شد، رب گوجهفرنگی را حدود ۱ دقیقه داخل آن تفت دهید. حالا آب مرغ را بریزید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و صبر کنید تا سس کمی غلیظ شود. گوجهفرنگیها را خرد کنید، سپس آنها را همراه با آویشن خرد شده و پودر سیر اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بزنید.
۳. حالا اسپاگتی را داخل ظرف مورد نظرتان ریخته و روی آن سسی را که آماده کردهاید ، بریزید. در انتها کوفتهها را هم روی اسپاگتی قرار داده ، سرو کنید.