مواد اولیه:
رب گوجه ۲ ق.س
برنج ۸ پیمانه
لوبیا سبز آبپز شده ۶۰۰ گرم
زیره-فلفل سیاه-نمک-زردچوبه-دارچین-تخم گشنیز هر کدام ۱/۲ ق.م
پیاز خرد شده ۱ عدد
مواد گوشت قلقلی:
ادویه (نمک-فلفل سیاه-زردچوبه-زیره-نعناع خشک هر کدام) ۱/۲ق.م
پیاز (درشت/ رنده شده) ۱ عدد
گوشت (چرخ کرده) ۴۰۰ گرم
آرد نخودچی ۱ق.غ
فلفل دلمه ای (شیرین قرمز و سبز) ۳ عدد کوچک
مواد لازم برای تزیین:
کره حیوانی به مقدار لازم
زرشک ۲ق.س
کشمش ۴ق.س
زعفران حل شده ۱ ق.س
طرز تهیه برنج:
پیاز را کمی تفت داده و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید سپس رب و ادویه های ذکر شده را بیافزایید تا کاملا مخلوط شوند و در انتها مواد را مابین برنج ریخته و بگذارید تا کاملا دم بکشد.
طرز تهیه گوشت قلقلی:
پیاز و فلفل دلمه ای را مولینکس کرده کمی از آب آنها را گرفته سپس همه مواد را به گوشت اضافه کرده و کاملا ورز دهید بعد از آن قلقلی آماده شده را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید و حالا می توانید سرخ کنید.
طرز تهیه:
کره را کمی داغ کرده کشمش و زرشک را در آن تفت داده و همراه زعفران به برنج بیافزایید.