مواد لازم:
نودل ۱ بسته
آب جوش ۲ پیمانه
فلفل دلمهای رنگی خرد شده ۴/۱ پیمانه
کنسرو ذرت ۸/۱ پیمانه
آناناس خرد شده ۴/۱ پیمانه
پنیر کبابی چهارگوش خرد شده ۶ تکه
پودر تخم گشنیز ۸/۱ قاشق چایخوری
فیله گوساله خلالی خرد شده ۱۵۰ گرم
پودر پنیر پارمسان ۲ قاشق سوپخوری
روغن کنجد
روش تهیه:
۱. نودل و آب جوش را روی حرارت بگذارید تا آب نودل کاملا تبخیر شود؛ سپس فلفل دلمهایهای رنگی، کنسرو ذرت و آناناس خرد شده را همراه روغن کنجد و پودر تخم گشنیز مخلوط کنید.
۲. حال نودلها را آبکش و با سبزیجات مخلوط کرده، پودر پنیر پارمسان را اضافه کنید.
۳. در انتها فیلههای تفت داده شده را اضافه میکنیم و پنیر کبابی سرخ کرده روی آن قرار میدهیم و به آرامی مخلوط کنید.